Lise-Kristin Finden (Daglig leder)

Lise tok svennebrev i 1996, og har siden da vært innom salonger som Alex frisør i Oslo og Klipperiet i Tromsø. Hun flyttet hjem til Sortland og Uniklipp i 2007. Stylist på flere fotoshoots, hårshow og eventer. Lise vant Tendenz Stylist Award 2013 og 2015, og har flere kurs fra Sassoon, Tigi, Tendenz og Toni&Guy. 

“Jeg elsker frisørfaget og kundene mine.”

Ida Christin Kvaalen (Frisør)

Ida er en faglig dyktig frisør med mange års erfaring. Med kurs fra Tigi, Tendenz, Sassoon og Tony&Guy bak seg har hun bred kompetanse i faget. Hun har også jobbet for Hålogaland Teater med teatersminke/hår og omkledning. Ida er også fagkonsulent for Opplæringskontoret for frisørfag i nord.

“Jeg er ikke redd for utfordringer, eller å trå utafor boksen.”

Maria Råberg (Frisør)

Vår dyktige og kreative frisør kom på en flott 2. plass i finalen i Tendenz stylistaward 2014, samt en fin tredjeplass i Warehouse Photoaward 2014. Hun ble kåret til Fudge Color mixology master 2017, en pris hun vant over frisører fra hele Europa. Maria kan trylle med farger.

Hilde-Katrine Hanssen (Frisør)

Etter å ha drevet egen salong i flere år, er Hilde tilbake på Uniklipp der hun tok lærlingetiden sin. Hilde er en morsom, dyktig og oppmerksom frisør som elsker jobben sin. I tillegg til å ha vært på flere kurs i inn og utland har hun god erfaring med hår og -fotojobbing.

Linda Neuman (Lærling)

Deltaker i Årets Frisør 2018, i kategorien Årets lærling.

Skal opp til svenneprøve høsten 2018.